Carlshøj Curiosa
- Borgergade 1, Brejning, 7080 Børkop - Åbent efter aftale - carlshoej@hotmail.com - Tlf.: 51206581 - CVR 33416636 - Kontonr. 5398 0509178 -

Sidste nyt      Møbler      Interiør      Natur      Haven

Giner      Stencils      Tekstiler      Kurve      Billeder

Gamle industrilamper sælges      Retro      Legetoej      Kufferter      Links

Udsalg      Gammel industripalle som sofabord sælges      Julepynt      Bøger og DVD'er 

 

 

Hvad er Carlshøj Curiosa?

FAKTA OM CARLSHØJ CURIOSA:
Carlshøj Curiosa er en netbutik med vintage møbler og interiør.
Netbutikken er registreret i Erhvervsstyrelsen med CVR-nummeret 33416636 og er desuden autoriseret med marskandiserbevilling udstedt af politiet.
Netbutikken har fungeret siden 2005. Hjemmesiden har i 2014 haft et besøgstal på over 9000 besøgende om måneden.

VI ANBEFALER OS SELV!
Vi har rigtig mange tilfredse kunder - et stort tak til dem!
Vi vil selvfølgelig også gerne have dig som kunde, og vil gøre vores yderste for også at levere dig en service, som du er tilfreds med.

Hvordan bestiller jeg en vare?

Du bestiller enten ved at sende en mail med dit ønske til carlshoej@hotmail.com eller ved at ringe/sms'e på tlf. 51 20 65 81

Hvordan betaler jeg?

Du betaler via kontooverførsel til konto (reg.nr./kontonr.) 5398 0509178
Når din overførsel er registreret på kontoen får du en mail med en faktura som kvittering.
Du har selvfølgelig også den mulighed, at du kan betale ved afhentning eller levering. Det er så mod kontant, da vi ikke tager betalingskort.

Har I stadig varerne, der er på siden?

Siden bliver hele tiden opdateret og alle varerne på siden er stadig til salg - dog med undtagelse af de varer, der er mærket som 'Solgt' eller 'Reserveret'.

Hvor længe er en vare reserveret?

Med mindre andet er aftalt, er en vare reserveret i syv dage, efter at du har ønsket at få den reserveret. Derefter går den fri til køb igen, således at andre har en chance for at købe den.

Hvordan får jeg fat i varen? Hvad koster levering?

Du har 3 muligheder for at få varen:

         1.   Du kan efter aftale selv hente den i vores showroom, Borgergade 1, Brejning, 7080 Børkop.
         2.   Hvis det er en mindre vare (i rimelig størrelse mht. pakning og under 20 kg.) kan den sendes til                dig med Post Danmark til alm. pris for porto. Vi sender varen samme dag som din overførsel                bliver registreret.
         3.   Hvis det er en større vare, et møbel eller lign., kan vi tilbyde dig selv at levere varen. Prisen for                levering er afhængig af, hvor varen skal leveres. Som hovedregel betaler du kun de faktiske                udgifter (eks. diesel), om muligt evt. på delebasis med andre kunder. Mindst én gang i måneden
               leverer vi til Sjælland på særligt favorable vilkår. Minimumsprisen til Sjælland er kr. 300,- (hvilket
               er fast pris til bl.a. hele Storkøbenhavn og nærtliggende områder). Leveringsprisen er den
               samme uanset antal varer.

Leverer I til Norge, Sverige - eller andre lande?

Vi har en del udenlandske kunder - og leverer selvfølgelig gerne til udlandet. Der er mulighed for forsendelse med Post Danmark og vi kan også tilbyde kørsel, bl.a. til Oslo og Stockholm.
Vores BIC/SWIFT-kode er ALBADKKK og IBAN er DK93 5398 0000509178

Hvor bor I?

Vi har showroom på adressen Borgergade 1, Brejning, 7080 Børkop. Det er i Jylland, midt mellem Fredericia og Vejle. Klik på Google Maps herunder - eller find ruten til os på Krak.

Hvornår har I åbent?

Vi har ikke en butik med åbningstider. Men du er velkommen til at aftale et tidspunkt, hvor du vil komme og se på varerne i vores showroom, Borgergade 1, Brejning, 7080 Børkop.
Send en mail til carlshoej@hotmail.com eller ring/sms på tlf. 51 20 65 81

Hvad nu hvis jeg fortryder mit køb?

Hos Carlshøj Curiosa gælder som i alle andre forretninger købeloven og forbrugeraftaleloven.
Du har derfor 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af varer købt ved fjernsalg (købt på internettet).

Læs mere om dine rettigheder på vores lovbefæstede standardside: Standardvejledning om fortrydelsesret ved aftaler indgået uden for den erhvervsdrivendes forretningssted og ved aftaler om fjernsalg af varer og ikkefinansielle tjenesteydelser. (jvf. Lov nr 1457 af 17/12/2013: Lov om forbrugeraftaler, § 8, stk. 1, nr. 9).

Derimod er der ikke lovmæssig hjemmel for returret, fortrydelsesret eller bytteret på varer købt på stedet i vores showroom.
En sådan handel er efter købeloven som udgangpunkt altid bindende. Dog vil vi på Carlshøj Curiosa i hvert enkelt tilfælde tage stilling til, om vi alligevel vil yde dig denne service. Vi vil jo som udgangspunkt helst have, at du er tilfreds!

Som du kan læse under Standardvejledningen, så skal du senest 14 dage efter den dag, hvor du har fået varerne, give os besked om, at du har fortrudt dit køb.
Du betaler selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.
Tilbagebetaling vil ske når varerne er modtaget og kontrolleret, eller der er fremsendt dokumentation for, at varerne er returnerede.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på (eks. en værdiforringelse som følge af brug. Værdiforringelsen af en vare, som har været i brug fastsættes efter, hvad vi kan få for den i et videre salg). Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på carlshoej@hotmail.com. I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Kan jeg trække momsen fra i mit regnskab?

Varerne sælges efter reglerne for brugtmoms. Købsmoms kan ikke trækkes fra købesummen og fremgår ikke af din faktura.

Har du andre spørgsmål?

Så send os en mail på carlshoej@hotmail.com eller ring/sms på tlf. 51 20 65 81